Despre mine

Va plac cuplurile haioase si romantice ? Dar fotografiile cu oameni naturali si relaxati ? Si mie !

Imi place: muntele, schiul (desi sunt incepator, ma fascineaza), interviurile realizate de oameni inteligenti cu oameni inteligenti, filmele, teatrul radiofonic (ascult in special cand editez fotografiile de la evenimente).

Am lucrat pentru publicatii locale si nationale, agentii de presa nationale si internationale, iar experienta de fotojurnalist isi spune cuvantul in stilul abordat in prezent in fotografia de nunta.  Am renuntat la meseria asta, insa pasiunea mi-a ramas, si din acest motiv  o mica selectie din perioada 2007-2011 se regaseste si pe acest site. Le puteti viziona aici: fotojurnalism Un mic premiu isi face loc in acest domeniu, si anume  locul 2 la Concursul National de Fotografie "Fotogeografica" 2013, editia a XVII-a, sectiunea Fotoreportaj, cu seria "Focurile din joia mare de la Salcia".  Concursul a avut ca tema Natura, cultura, traditii romanesti, si a fost organizat de Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si Ministerul Tineretului si Sportului, avand ca partener Nikon Romania. https://www.nikonisti.ro/articole/premiile-fotogeografica-2013/1245

Am ales sa merg inainte cu pasiunea pentru fotografie, si mai ales cu pasiunea de a fotografia oameni, intr-un stil care descrie nunta exact asa cum se desfasoara, cu cadre si unghiuri spectaculoase, instantanee, implicandu-ma în mai putine aranjamente decat în cazul fotografiei de nuntă traditionale, iar  combinația a celor doua stiluri de fotografie vor face ca naturaletea evenimentului sa-si spuna cuvantul.

"Wedding Monochrome" este prima expozitie personala de fotografie ce a avut loc pe 18 ianuarie 2016, in Craiova, a fost imprimata pe canvas si a avut ca subiect fotografia de nunta alb-negru. Mai multe detalii de la eveniment:  Wedding Monochrome sau prima mea expozitie foto…personala !

The ISPWP is an organization of the best wedding photographers in the world.
Cei mai Buni Fotografi de Nuntă din întreaga lume pe MyWed
participant la WEDDCAMP Laurentiu Nica on the WeddingLovely Vendor GuideLaurentiu Nica | Furnizor nunta recomandat fotografi-cameramani.ro